Investiguen un home que es va gravar al Berguedà mentre conduïa un cotxe de Mossos

Els nous cotxes híbrids dels Mossos, presentats aquest dilluns a Gironella. GEMMA ALEMAN / ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen un home que aquest cap de setmana va fer ús d’un cotxe del cos. Es va gravar mentre l’utilitzava i el vídeo s’ha fet viral a les xarxes.

https://twitter.com/ramossalvat/status/1464365693281972228

El cotxe és un dels 40 vehicles híbrids que avui al matí l’empresa Bergadana, de Gironella, ha entregat a la policia catalana. Els Mossos ja han descartat que sigui un robatori perquè l’home va arribar al volant del cotxe abans que el vehicle fos entregat a la policia.

Al vídeo, se’l veu sortint d’una benzinera de Gironella, molt a prop d’on aquest matí els consellers d’Interior i Empresa, Joan Ignasi Elena i Roger Torrent, han rebut la nova flota de vehicles híbrids. L’home es presenta al vídeo com a ‘senyor Parera’ i fins i tot engega la sirena del vehicle. I, tot i que en cap moment se li veu la cara, queda clar que es grava mentre l’està conduint. Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a l’Aquí Berguedà que estan investigant qui és el conductor del vehicle, com va arribar al volant i a quines denúncies administratives es pot enfrontar.

X