El trencament d’una canonada d’aigua potable provoca un guèiser espectacular a les obres a la ronda Moreta

La ronda Moreta s’ha convertit aquest dimarts al matí, durant uns minuts, en un guèiser al mig de Berga. El trencament d’una canonada d’aigua potable durant les obres ha fet sortir l’aigua amb força des de davant de la Perfumeria Ondina, en sentit cap a la plaça de la Creu.

Fonts de l’Ajuntament de Berga han confirmat a l’Aquí Berguedà que han tallat l’aigua per evitar que continués sortint i enfangant la zona de les obres. Després s’ha començat a fer la reparació amb la idea de restablir el subministrament com més aviat millor.

Les obres a la ronda Moreta van començar a finals de setembre i, en la roda de premsa de presentació, el govern va explicar que s’allargarien dos mesos i mig. Durant aquest temps, el tram de ronda entre el carrer Barcelona i el passeig de la Pau ha quedat completament tallat al trànsit. L’objectiu de l’actuació és crear un únic sentit de la marxa en aquest tram i fer que els vianants tinguin més espai per passejar-hi.

https://twitter.com/AquiBergueda/status/1465643820385771523