Comprar a la Pobla també té premi: 500 euros en vals de compra per a tres clients diferents

Vista de la Pobla de Lillet. ACN

En marxa la campanya comercial de Nadal a la Pobla de Lillet. Totes les persones que comprin en comerços del poble i gastin un mínim de 20 euros acumularan segells que s’estamparan al ‘visat del comerç’. Així s’anomena la targeta que protagonitza la iniciativa. Quan un client tingui 5 segells al visat, haurà de portar-lo a l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme o El Castell. Es poden omplir tants visats com es vulguin.

En entregar un visat, el client rebrà un regal promocional de la campanya i cinc números per participar en un sorteig que es farà el mes de febrer. D’aquest sorteig, en sortiran tres guanyadors que rebran, cada un, vals per gastar-se als comerços de La Pobla per valor de 500 euros.

La campanya, recollida al web visatlillet.com, va adreçada als mateixos veïns del municipi per premiar que facin les compres nadalenques al poble, al comerç de proximitat, però també als turistes que en dates festives omplen La Pobla. Per això, la campanya promociona els productes més típics del municipi –com embotits, pastisseria o blat de moro escairat- i, alhora, també recorda algunes de les principals atraccions turístiques, com els Jardins Artigas, el Xalet del Catllaràs o l’escape town “El tresor de Gaudí”, un escape room a l’aire lliure que els visitants poden fer a través del seu telèfon mòbil.

La iniciativa ha tingut una gran acollida per part dels comerciants de La Pobla de Lillet i s’hi han adherit més d’una trentena de negocis, des de bars, restaurants, càmpings i turisme rural fins a botigues de queviures, de regals, farmàcies, peixateries, cansaladeries, fleques, estacions de servei, sabateries, perruqueries, impremtes, entre altres.

X