El mercat de Nadal de Gironella rep 15.000 persones en l’any de la seva estrena

El Market Gironella Vila de Nadal ha finalitzat la primera edició havent fet d’aparador de 84 paradistes diferents i havent atret unes 15.000 persones en els 22 dies d’obertura que ha programat. S’hi ha exhibit l’artesania i la restauració, però també s’hi han fet concerts i tallers.

El mercat va obrir les portes el passat 4 de desembre, coincidint amb la festa de l’encesa de les llums de Nadal, i es va allargar fins al 5 de gener, amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que van finalitzar-hi la cavalcada i van rebre els infants a l’escenari del recinte.

Santi Felius, regidor de Promoció Econòmica, valora molt positivament la primera edició, que ha tingut una gran acceptació entre el públic i entre les marques que han exposat els seus productes. “Aproximadament han visitat el mercat unes 15.000 persones, i han passat més de 80 expositors de productes molt variats”, comenta Felius. El regidor destaca que la setmana de més afluència de públic de fora de la comarca va ser la primera, coincidint amb el pont i la Fira de la Puríssima,

“L’opinió de les persones que han participat en el mercat, del comerç local i dels visitants és molt important per a nosaltres, ja que ens permetrà seguir millorant i tornar l’any que ve amb més força, per això, estem realitzant enquestes de satisfacció a aquests col·lectius”, explica Felius. L’enquesta es pot respondre AQUÍ.

En un comunicat, l’Ajuntament fixa que el repte per a la pròxima edició és “seguir innovant i sorprenent el públic”, i la intenció és “apostar encara més per les activitats culturals i tallers, oferint així una programació més atractiva que es complementi amb les marques presents al mercat”.