Gerard Riu, al campionat del món de Moto3

El pilot de Casserres disputarà les set primeres proves del campionat i omplirà la vacant de David Muñoz fins que aquest últim faci els 16 anys

Gerard Riu aterra al campionat del món de motociclisme. Disputarà les set primeres carreres de la temporada de Moto3 pilotant una de les KTM de l’equip espanyol BOÉ SKX. Riu ocuparà el lloc de David Muñoz fins que aquest últim faci els 16 anys i compartirà box amb la pilot Ana Carrasco, que arriba a Moto3 després de fer història al mundial de Superbikes, on es va proclamar campiona de Supersport 300 l’any 2018.

Gerard Riu, que ve de disputar el mundial júnior de Moto3 pilotant una de les motos de MT-Foundation77, podrà competir aquesta temporada en les carreres de Losail (6 de març), Indonèsia (20 de març), Argentina (3 d’abril), Austin (10 d’abril), Portimao (24 d’abril), Xerès (1 de maig) i Le Mans (15 de maig).

El mateix Riu ha anunciat l’acord amb BOÉ SKX a través de les xarxes socials. El pilot de Casserres ha admès estar “content” per l’oportunitat que li donen i ha donat les gràcies a les persones que ho han fet possible. “Amb moltes ganes de començar”, ha conclòs. Pròxima parada: Losail.