El gironellenc Grau Franch enceta la temporada de trial pujant al primer calaix del podi a Piera

Bon inici de temporada per a Grau Franch. El pilot de Trial de Gironella, de només 9 anys, s’ha imposat en la primera prova de la Copa Catalana de Trial de Nens a Piera en categoria Aleví+8 Benzina. És la mateixa disciplina en què l’any passat Franch va acabar en tercera posició, tot i que la campanya passada la victòria que ara ha aconseguit se li va resistir.

A Piera, Franch ha acabat amb només 9 punts, un menys que el segon classificat, Víctor del Blanco. Lluc Gómez, amb 11 punts ha fet tercer. Amb aquest resultat, el pilot de Gironella suma els primers 25 punts de la temporada i és el primer líder de la categoria.

La pròxima cita serà a Constantí, el 20 de febrer. En total, aquest any hi haurà vuit proves: la de Piera que ja s’ha disputat, la de Constantí d’aquest febrer i sis més als Alfacs, Esplugues, Almenar, Corbera, Campredó i Aitona. La Copa Catalana s’acabarà a principis de novembre.

En paral·lel, però, Franch ja ha renovat amb TRRS per competir, també, al campionat d’Espanya. La primera cita de l’estatal serà el cap de setmana de Sant Jordi a Arteixo, a la Corunya. També hi haurà jornada a Camprodon, a Pobladura de las Regueras (Lleó), a Valdemanco (Madrid) i a Cal Rosal. De fet, la prova berguedana serà la cloenda del campionat, el 12 i 13 de novembre, de manera que Franch tancarà l’any a casa.