El Cine Patronat actualitza la seva plana de socis després de dos anys sense cobrar-los quota per la Covid-19

L'Associació 9.5 mm. Grup Internacional Cinematogràfic posa el comptador a zero i demana als socis que tornin a omplir la butlleta i els la facin arribar per saber quins socis continuen en actiu aquest 2022

Per ser soci del Cine Patronat, cal tornar a omplir la butlleta corresponent. Després de dos anys en què l’Associació 9.5 mm. Grup Internacional Cinematogràfic no va cobrar la quota anual de 40 euros als socis per l’aturada de les restriccions provocada per la Covid-19. Per això, l’entitat entén que és complicat saber que vol continuar sent soci, ja que les últimes quotes es van cobrar l’any 2019, i ha acordat posar el comptador a zero i demanar als socis interessats a seguir-ho sent que omplin la butlleta corresponent i els la facin arribar.

En l’assemblea general celebrada diumenge 30 de gener, es van aprovar els comptes dels dos últims anys (2020 i 2021) i es va acordar mantenir la quota de socis de 40 euros anuals, així com el preu de les entrades: 5 euros per a socis i 6, per a no socis. En un comunicat, els gestors de les projeccions asseguren que “cal una base consistent de persones associades per assegurar el futur d’una sala de cinema al Berguedà”.

Represa de les projeccions… i amb el 100% d’aforament

Després de passar per diverses fases de restriccions durant els últims mesos, des del juliol de 2021 s’han reprès les projeccions de les pel·lícules a Berga i, actualment, s’ha recuperat l’aforament del 100% de les sales de cinema.

Aquest diumenge, 13 de febrer, a les 6 de la tarda, es projectarà el film El método Williams. La sessió es repetirà l’endemà, dilluns 14, a dos quarts de 9 de la nit (20.30 h). I dijous de la setmana que ve, dia 17, a dos quarts de 9 de la nit (20.30 h), es projectarà Las leyes de la frontera, en el marc del Cicle Gaudí.

X