La Diputació millora la rotonda de la Farinera de Puig-reig per fer-la més segura per als vianants

Es desplaçarà el pas de vianants de la zona per acostar-lo el màxim a la rotonda, s'il·luminarà millor i es pavimentarà el marge esquerre

En marxa les obres a la rotonda de la Farinera, a Puig-reig. La Diputació de Barcelona hi invertirà uns 46.000 euros amb la idea de fer que sigui un espai més segur per als vianants. L’actuació es va iniciar aquest dilluns i es preveu que s’allargui uns dos mesos. Es modificaran les voreres, s’acostarà el pas de vianants el màxim a la rotonda i s’il·luminarà millor.

El tram en qüestió és a la carretera C-1411Z, l’eix que travessa el poble, i a la rotonda es troba amb el carrer de l’Estació i el passeig de la Via. Fins ara el pas de vianants que es modificarà era a 30 metres de la rotonda. Com que era tan a prop, els vianants acostumaven a fer drecera i travessar la carretera just a l’entroncament de la rotonda, amb un risc d’atropellament important.

Les obres pretenen desplaçar el pas de vianants i acostar-lo el màxim a la rotonda. També es construirà un refugi al nou pas de vianants per permetre travessar-lo en dues fases. A banda, s’ampliarà lleugerament la vorera del marge dret, des del pas fins al carrer de l’Estació, i es pavimentarà la vorera del marge esquerre, des del passeig de la Via fins al pas. El projecte també preveu ampliar l’accés a la rotonda per facilitar el gir de vehicles i millorar la il·luminació del pas de vianants.

X