Junts per Berga demana que es tapin els forats del pàrquing de terra de l’hospital

L'última actuació es va fer l'octubre del 2019, però des d'aleshores no s'hi ha fet res més, i els forats i desnivells creixen amb el pas dels mesos

S’hi va fer una actuació l’octubre del 2019, però no s’hi ha fet res més. I com més temps passa, més grans són els forats i les rases. El pàrquing de terra de l’hospital de Berga és una esplanada de propietat privada que fa anys que s’utilitza com a niu de cotxes que van al centre. Ara fa dos anys i mig que no s’hi actua i des de l’oposició, Junts per Berga ha posat sobre la taula que els forats fan perillar la integritat dels vehicles que hi aparquen.

Ho va exposar la regidora Dolors Rial en l’apartat de precs i preguntes del ple d’aquest dijous. Rial va admetre que, el 2019, quan s’hi va intervenir per darrera vegada, “s’hi va conèixer una temporada”. Ara, però, hi ha forats i desnivells importants a l’entrada de l’esplanada i un parell de rases importants al mig de la zona. Tot això, a banda de diversos bots de menor envergadura que fan patir els conductors que hi entren.

En la rèplica, l’alcalde, Ivan Sánchez, va agrair el prec i va recalcar que, tot i que l’espai és de propietat privada, l’Ajuntament hi ha actuat en diverses ocasions per millorar-lo. L’alcalde es va comprometre a actuar-hi “tan aviat com sigui possible”, demanant permís a la propietat prèviament. Sánchez també va concloure que és un espai “imprescindible” perquè no només l’utilitza gent que ve a l’hospital, sinó també personal que hi treballa.

X