El masculí absolut del Berga Tennis Club ja és entre els 8 millors clubs de Catalunya

L'absolut masculí de l'entitat passa a quarts de final de la lliga catalana, el campionat de Catalunya de tenis, en imposar-se al Manresa per 3-1 a vuitens

Temporada històrica de l’absolut masculí del Berga Tennis Club. L’equip ja és a quarts de final de la divisió 1 del campionat de Catalunya i, per tant, se situa entre els 8 millors clubs de la temporada al país. Aquest cap de setmana el Berga TC ha guanyat per 3 a 1 al Club Tennis Manresa per certificar el pas a quarts, on es trobarà el Torelló.

Contra el Manresa, Nil Boixader va sumar el primer punt per als berguedans en vèncer el seu partit sense massa problemes per 6-2 i 6-1. Lluís Soler va perdre el segon per un doble 2-6 i Gerard Bartoló va desfer l’empat a favor del Berga Tennis Club en guanyar el seu duel per 6-2 i 7-6. El quart partit no es va disputar perquè el quart integrant del club manresà no va poder jugar-lo. Per tant, aquest darrer punt també va ser per al Berga Tennis Club i l’eliminatòria va quedar vista per sentència: 3-1.

Una temporada per emmarcar

El Berga Tennis Club ha arribat a la fase final del campionat de Catalunya absolut després de quedar en segona posició al seu grup de temporada regular (Barcelona/Vallès). Amb 28 punts, el club berguedà va quedar a només un punt del primer classificat, el Cercle Sabadelles, i un punt per sobre del Reial Club de Tenis Barcelona, tota una eminència dins el panorama tenístic català.

La segona posició en temporada regular va donar al Berga Tennis Club el bitllet per jugar la fase final contra els millors classificats de les altres divisions. En primera ronda es van enfrontar al Club Tenis Urgell, de Lleida, i van sortir-ne guanyadors. En segona ronda s’han topat amb el Manresa i han repetit gesta per plantar-se a quarts de final.

La següent ronda es disputarà el 4 de juny i el Berga Tennis Club es veurà les cares amb el Club Tennis Torelló.

X