Alumnes de Vedruna Berga, reis de l’Scrabble

Teresa Surinyac i Nil Soler aconsegueixen la tercera posició a la gran final del Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans

Dos alumnes de Vedruna Berga han quedat tercers al Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans, que s’ha disputat aquest cap de setmana a la Lleialtat Santsenca de Barcelona.

Teresa Surinyac i Nil Soler van guanyar les tres partides que van disputar, cosa que només van aconseguir dues parelles més de la seva categoria, la de 1r i 2n d’ESO. Van obtenir un coeficient favorable de 678 punts, una xifra que els va deixar tercers, només per darrere d’una parella de Nules, al País Valencià, i una altra de Terrassa.

Gran participació berguedana

En la mateixa categoria, hi van competir representants d’altres centres educatius del Berguedà: l’institut Guillem de Berguedà, el Serra de Noet i Fedac-Escola Xarxa, de Berga, i el Pere Fontdevila, de Gironella.

D’entre els berguedans, segons informa l’Ajuntament, la parella formada per Jana Carrillo i Júlia Espelt, del Guillem de Berguedà, va quedar cinquena. Pau Novellas i Thar Hierro, també de Vedruna, van ser sisens; Laia Fontquerni i Yufei Lin, de Fedac-Escola Xarxa, setens, i Bernat Garcia i Marc Fuster, del Serra de Noet, van acabar el campionat en la vuitena posició.

Completen la classificació Alba Siles i Paula Ruiz (Fedac-Escola Xarxa), tretzenes, i Aniol Comellas i Pol Orriols (Serra de Noet), setzens.