L’Escola Princesa Làscaris de Casserres recollirà diners per a Pallassos Sense Fronteres amb una cursa

La cursa serà divendres de la setmana vinent, 3 de juny, a les 3 de la tarda i tots els beneficis que es recaptin aniran a parar a l'ONG. Per participar-hi només cal anar a l'escola el mateix divendres i fer el donatiu abans de la sortida

A la vista una nova cursa solidària al Berguedà. L’organitzen els alumnes de Cicle Mitjà de l’Escola Princesa Làscaris de Casserres i l’han batejat com la I Cursa Sense Fronteres. Serà divendres de la setmana vinent, 3 de juny, a les 3 de la tarda i servirà per recollir diners per a l’ONG Pallassos Sense Fronteres.

L’organització beneficiària dels diners que es facin durant la jornada treballa en zones de conflicte (guerres, catàstrofes naturals, pobresa…) per fer passar bones estones als infants i adults que ho estan passant malament. Han fet projectes arreu del món (Burkina Fasso, Colòmbia, Síria, Iran, Moçambic, Congo…) i ara estan ajudant a les fronteres d’Ucraïna a les famílies que han de fugir del seu país per la invasió russa.

L’alumnat de Cicle Mitjà de l’escola de Casserres fa setmanes que organitza la jornada. Han planificat el recorregut, han dissenyat els dorsals, han buscat col·laboració en les entitats i empreses del poble i de la comarca i han editat el cartell. També han preparat les bosses que es donaran a cada corredor, han participat en la confecció dels trofeus, han dissenyat una samarreta i han fet campanyes de promoció de la cursa.

L’únic que cal fer per participar en la jornada és passar per l’escola de Casserres el 3 de juny a la tarda, fer un donatiu i córrer en benefici de Pallassos Sense Fronteres.