Creu Roja Berguedà llança la campanya del Sorteig de l’Or per finançar projectes socials i solidaris a la comarca

Cada butlleta dona dret a guanyar fins a 3 milions d'euros, el sorteig es farà el 21 de juliol i els beneficis de la venda al Berguedà es dediquen a projectes socials i solidaris a la comarca

Butlletes del Sorteig de l'Or. CR SABADELL

Creu Roja Berguedà ha engegat la campanya de venda de butlletes per al Sorteig de l’Or, que es farà el 21 de juliol a Tenerife. Hi ha en joc gairebé 12.000 premis, valorats en 7 milions d’euros en total, i un primer premi de 3 milions. Cada butlleta costa 5 euros

La venda de butlletes per al Sorteig de l’Or és una de les principals vies de finançament de Creu Roja Berguedà i els beneficis es destinen a l’impuls de projectes socials i solidaris a la comarca. Gràcies al que ingressa amb les paperetes de la rifa, Creu Roja Berguedà impulsa durant tot l’any programes de companyia, protecció social, futur laboral, acollida de persones refugiades, salut, igualtat, emergències i benestar personal. 

Venda en xarxa a la comarca

En total, Creu Roja Berguedà aspira a vendre 8.000 butlletes del Sorteig de l’Or a la comarca, i això es fa gràcies a un treball en xarxa i de cooperació inèdit amb la societat civil del territori. L’entitat impulsa una campanya de venda per telèfon a persones sòcies i a empreses col·laboradores. A més, les botigues associades del Berguedà són un altre punt de distribució importantíssim: Bergacomercial s’ha compromès a repartir entre els comerços agremiats 500 butlletes, i aquest any s’hi ha afegit la Federació de Comerç del Berguedà, amb 210 paperetes més. 

A més, diversos clubs esportius de la comarca treballen en la distribució de butlletes. L’any passat s’hi van afegir entitats culturals, com corals i escoles de música, i també partits polítics i administracions públiques, com diversos ajuntaments. Alumnes de les escoles de Gironella i Puig-reig també donen un cop de mà en la venda.

I algunes empreses col·laboradores de la Creu Roja compren paquets de butlletes i les distribueixen entre els seus treballadors. Per participar en la distribució de paperetes o per comprar-ne, es pot trucar al telèfon de Creu Roja Berguedà, el 93 821 33 11