El berguedà Ramon Prat, campió de la lliga espanyola de boccia

Ha guanyat de manera incontestable la segona jornada de la lliga, a Madrid, després de guanyar ja la primera jornada, també a Madrid

Nova fita aconseguida per a l’avianès Ramon Prat. Aquest cap de setmana passat va guanyar la segona jornada de la lliga espanyola de boccia en la modalitat BC4 (discapacitats físics) i, havent guanyat també la primera jornada, s’ha proclamat campió del certamen.

La segona jornada, com la primera, es va disputar a Madrid. Prat va guanyar Vasile Agache per un ajustat 6 a 5 a la final. Abans, s’havia desfet d’Unai de Miguel per un clar 6 a 0 a quarts de final i també havia superat per un aclaparador 11 a 0 a Sara Aller a semifinals. A la final, la victòria va ser molt més ajustada, però va certificar una nova medalla en el palmarès del jugador d’Avià.

A banda de la victòria individual de Prat, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física va guanyar la classificació per entitats amb una puntuació total de 59,8 punts, seguida per FEKOOR, amb 42 punts, i de Deporte Adaptado León, amb 20,5 punts.

X