El berguedà Grau Franch guanya a Corbera i té a tocar la Copa Catalana de Trial de Nens

Queden 50 punts per disputar, però el pilot del Berguedà en té prou sumant-ne cinc per proclamar-se campió de Catalunya de trial de manera matemàtica

Queden 50 punts per disputar, però Grau Franch en té prou sumant-ne cinc per proclamar-se campió de Catalunya de trial de manera matemàtica, en la categoria Aleví+8 Benzina. El pilot berguedà ha aconseguit la quarta victòria de la temporada, a Aitona, i amplia una mica més l’avantatge a la classificació respecte a Pau Giralt, el gran rival que ha tingut durant tota la temporada. Amb aquest resultat, Franch ja suma 40 punts, 46 més que Giralt (94).

A Corbera, el pilot berguedà no ho ha tingut fàcil, ni de bon tros. Franch i Giralt han empatat a 20 peus al capdavant de la classificació, però el berguedà ha estat qui finalment ha pujat al primer esglaó del podi, a l’haver sumat més zeros que el seu oponent. Félix Sangrà ha completat les posicions d’honor, amb 24 peus.

Ara només queden dues proves per disputar. La pròxima serà a Campredó, el 25 de setembre, i la darrera serà a Aitona, el 6 de novembre.

X