Així d’espectacular ha estat el primer salt de maces vestides de ple de la Patum 2022

Vuit maces vestides de ple han protagonitzat una de les imatges de la Patum completa d'aquest dijous i, de segur, de tota la Patum

Vuit maces vestides de ple han protagonitzat una de les imatges de la Patum completa d’aquest dijous i, de segur, de tota la Patum. Ha estat en un salt -el primer de maces de dijous al vespre-, en què quatre de les maces han sortit d’una punta de la zona de ball i les altres quatre des de l’altra i s’han creuat a mig camí, coincidint totes vuit en autèntic polvorí al centre de la plaça. A més, el salt de maces plenes també ha servit a la plaça per començar a tastar l’olor de vidalba cremada, pròpia d’un salt de plens.

Abans del salt, per megafonia, s’ha llegit aquest text:

La comparsa de Vestidors de Plens i Maces, vol, en aquest primer salt de Maces-Plenes de 2022 i amb motiu del nostre aniversari, retre homenatge a tots i totes les patumaires que malauradament ja no són amb nosaltres.

Especialment, volem dedicar-lo també a en Ramon Sobrevias Victori, qui fou gran promotor del salt de Maces-Plenes de 2006 i Cap de Colla insigne, ara i sempre, de la nostra Comparsa.

Felicitats, Patumaires!

Visca la Comparsa de Vestidors de Plens i Maces!

https://www.facebook.com/AquiBergueda/videos/1185209748929976/