La Patum Infantil completa de la tarda s’endarrereix mitja hora a causa de la calor

La Patum Infantil de Lluïment ha començat amb el termòmetre de la plaça marcant 37º

Aquest divendres hauria de ser el pic de l’onada de calor de Corpus. El termòmetre de la plaça de Sant Pere marca 37º quan falten pocs minuts per l’inici de la Patum Infantil de Lluïment i, de cara a la tarda, l’organització ja s’ha anticipat als fets i ha modificat l’horari per esquivar, en la mesura del possible, els punts del dia on farà més calor.

A la tarda, la Patum Infantil completa començarà finalment a les 17.30 h, en lloc de fer-ho a les 17 h com estava previst. Tal com marca la tradició, al llarg de la tarda es faran quatre salts de totes les comparses i dos salts de plens. Tot plegat acabarà amb els tirabols que clouran la jornada patumaire.

En paral·lel, a la plaça Cim d’Estela hi haurà els concerts de barraques de Patum. Avui hi ha programats els grups Cafè Trio, Esperit de Vi, La Fúmiga, Thug Life i les PD Ruïnoses, però els horaris podrien modificar-se a última hora si l’organització no aconsegueix -com ahir- esquivar la cautelar del jutge que marca que les actuacions han d’acabar, a molt estirar, a la una de la matinada.

X