Per on passa el passacarrers de dissabte de Patum?

Resseguirà les places del centre de Berga i també farà salts als punts escollits per les quatre parelles d'administradors

El passacarrers d’aquest dissabte al vespre resseguirà les places del centre de Berga i també farà salts als punts escollits per les quatre parelles d’administradors.

La passada començarà amb un salt a la plaça de Sant Pere i, després, les comparses (el tabaler, les maces, les guites i la parella de gegants vells) se n’aniran cap a Santa Magdalena. El següent salt serà a l’hospital, un dels moments més entranyables del Corpus i, més endavant, l’activitat se centrarà a la plaça Viladomat.

Tot seguit la Patum tornarà al barri vell i es començarà per la plaça Doctor Saló. Després, hi haurà salts a la placeta Ciutat, a la plaça Sant Ramon, dos salts a la plaça del Forn i dos més a la plaça de Sant Francesc. En acabat, l’activitat se n’anirà cap al carrer del Roser, es farà mitja volta pel carrer Cervantes, tal com ja va passar dimecres, i es tornarà cap al barri vell per encarar la recta final de la passada.

En aquest últim tram, les comparses faran salts a la plaça de la Creu, la plaça de les Fonts i la plaça Sant Joan (2) i s’iniciaran els tirabols, a la plaça Sant Joan i a la plaça de Sant Pere, amb l’esperat ‘Ella s’ho pensa’ per tot el carrer Major.

X