Mireia Besora, nova alcaldessa de Capolat

Agafa el relleu de Josep Mosoll, que ha renunciat a la vara quan encara resta un any per tancar la legislatura

Mireia Besora i Sans és, des d’aquest dimarts, nova alcaldessa de Capolat. La fins ara regidora de SOM Capolat-AM (ERC) a l’Ajuntament agafa la responsabilitat de l’alcaldia després que Josep Mosoll hi renunciés quan encara resta un any per tancar la legislatura.

El ple celebrat aquest dimarts ha suposat l’entrada d’Enric Campillo (SOM Capolat-AM) com a regidor. Cal remarcar que Capolat és un municipi en què s’apliquen llistes obertes i, per tant, els regidors i regidores són votats de manera individual. El consistori tancarà l’últim any de legislatura amb Besora com a alcaldessa; i Campillo i Neus Martínez (Endavant per Capolat) com a regidors. El traspàs de funcions resta pendent del cartipàs municipal.

ERC recupera l’alcaldia

Besora torna a l’alcaldia després d’ostentar la vara en l’anterior legislatura i, a més, recuperarà un ajuntament que ERC havia perdut en les eleccions, ja que Josep Mosoll formava part de la llista independent d’Endavant per Capolat. L’alcaldessa republicana ha pres possessió “des del respecte màxim als projectes engegats aquests tres anys, amb il·lusió per formar un sol equip de treball i iniciar nous projectes, i reivindicant l’àmbit de les ruralitats”.

X