L’avianès Ramon Prat torna a arrasar: dues medalles d’or al campionat d’Espanya de boccia per clubs

Ple de victòries de Prat, aquest cap de setmana, a l'estatal de boccia: va guanyar la final individual i també per parelles, amb Sara Aller, sense haver perdut cap duel en tot el campionat

Ramon Prat continua intractable. L’avianès ha tornat a ser el rival a batre al campionat d’Espanya de boccia per clubs que s’ha disputat aquest cap de setmana a Pinto (Madrid). I els resultats confirmen que continua sent una referència: medalla d’or en categoria individual i també per equips, formant tàndem amb Sara Aller.

A la fase prèvia, Prat va guanyar els tres duels que va disputar: 5-3 contra Unai de Miguel, 10-4 contra Lydia Ramos i 6-1 contra Angela Naveira. El ple de victòries li va donar accés directe a les semifinals i, allà, es va desfer d’Alex Trullas per 6-3. A la final, s’hi va trobar Vasile Agache i també va sortir-ne vencedor, per 7-2, i es va proclamar campió estatal.

En la categoria per parelles, Ramon Prat va fer equip amb Sara Aller i també va guanyar tots els enfrontaments que va disputar: 5-0 contra Angela Naveira i Unai de Miguel, 5-3 contra Alex Trullas i Ángel Lozano, 5-3 contra Natalia Mejías i Miguel Ángel Martínez i 9-0 contra Vasile Agache i Lydia Ramos.

Resultat: dues medalles d’or de dues possibles que se’n van cap a Avià.

X