La segona temporada del talent show ‘A2Veus’, de TV3, s’ha rodat sencera a Mateus, una casa rural de Sagàs

Els 20 finalistes de la segona temporada han passat 3 dies de formació i convivència al Berguedà per preparar la cançó per a la final del concurs. La temporada s'estrena aquest dijous, 7 de juliol, a les 22.45 h

El Berguedà es projectarà a TV3 durant tota la segona temporada del talent show A2Veus, que s’estrena aquest dijous, 7 de juliol, a la televisió pública catalana i que presenta la cantant ‘Nina’. S’ha rodat íntegrament a Mateus, un complex de turisme rural de Sagàs.

Fonts de l’allotjament han explicat a l’Aquí Berguedà que l’equip de producció del programa els va contactar fa mesos per reservar dues de les tres cases que conformen l’equipament. A més, es dona la casualitat que una d’elles s’ha estrenat aquesta mateixa temporada i els concursants van uns dels primers visitants. La segona està activa des del 2017.

A2Veus és un programa musical que busca artistes i els ofereix com a premi poder cantar una cançó en directe amb un cantant professional. Entre més de 300 candidats, se seleccionen 20 finalistes que passen 3 dies de formació i convivència en una masia, on preparen la cançó per a la final. I en aquesta segona temporada, la masia escollida va ser Mateus.

La temporada s’estrenarà dijous, a partir de les 22.45 h, a TV3 i serà tot un aparador de la tranquil·litat que es respira en una casa rural del Berguedà.

https://twitter.com/CCMA_cat/status/1544612178837360647