Berga planta més de 60 arbres nous i substitueix els que estan en mal estat

Nou arbrat a la plaça Mas Ribera (Casampons, BERGA) | FOTO: Ajuntament de Berga

La plantació d’arbrat públic d’enguany a la ciutat de Berga inclou més de 60 arbres a diversos espais de la ciutat, com ara La Valldan, el camp de futbol, la ronda Moreta, Casampons o la plaça Europa, entre d’altres reposicions puntuals. En la majoria de casos, es tracta de la substitució d’arbres que es trobaven en mal estat o que no eren adequats per l’espai on es trobaven, però també hi ha incorporació de nou arbrat.

Nou dipòsit de reg

A finals de maig, l’Ajuntament de Berga va adquirir un nou dipòsit de 8.000 litres de capacitat per poder fer front a les necessitats de reg estival. Fins ara només es disposava d’un dipòsit de 1.000 litres, absolutament insuficient per abastar tota la necessitat de reg en un estiu com aquest, tenint en compte que els arbres acabats de plantar són molt més sensibles a la sequera.

Nou dipòsit de reg (FOTO: Ajuntament de Berga)
X