Ramon Caballé acabarà mandat com a regidor de Junts per Berga en el lloc de Cesc Torrents

Torrents hi renuncia per la dificultat de compaginar la regidoria amb la seva vida personal i professional. Caballé és el coordinador de Junts a la ciutat

Els regidors de Junts per Berga, durant el ple d'abril del 2022. MARC CANTURRI

Canvi de cadires a Junts per Berga. Ramon Caballé prendrà possessió de l’acta com a regidor de l’Ajuntament per ocupar la vacant de Cesc Torrents, que hi renuncia “per motius personals i professionals”.

En un comunicat, el mateix Torrents relata “la dificultat de poder compaginar les tasques com a regidor a l’oposició amb la vida personal i professional”. Regidor i partit van acordar que el moment de la renúncia serà en l’inici del curs polític. Malgrat tot, han agraït la tasca a Torrents i l’honestedat: “No és fàcil que un regidor vingui i digui que ha de renunciar perquè no s’hi pot dedicar com voldria”.

Ramon Caballé és l’escollit pel partit per omplir la vacant. És l’actual coordinador de Junts a la ciutat i, per tant, una de les peces clau per definir la llista que en menys d’un any ha de concórrer a les eleccions municipals amb l’objectiu de prendre la vara a la CUP. Caballé és enginyer de formació i actualment exerceix de professor. Està vinculat a diverses entitats de Berga com el Club Esquí Berguedà i l’Handbol Berga.

X