Els Mossos investiguen l’incendi provocat a les portes de La General la nit de dissabte

Pels volts de les quatre de la matinada, algú va llançar combustible a l'asfalt de la ronda Moreta, just davant la porta del local i va encendre'l

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’incendi provocat a les portes de la General la matinada de dissabte a diumenge. Pels volts de les quatre de la matinada, algú va llançar combustible a l’asfalt de la ronda Moreta, just davant la porta del local i va encendre’l, provocant imatges que ràpidament van inundar les xarxes socials.

L’autor de la crema va fugir del lloc dels fets i, tot i que la policia i els bombers van desplaçar-s’hi en pocs minuts, quan van arribar ja no l’hi van trobar. Per tot plegat, els Mossos estan analitzant les imatges dels fets per treure’n l’entrellat i actuar contra qui va originar l’incendi. En pocs minuts, això sí els cossos d’extinció van poder apagar el foc.

La millor notícia del succés és que no hi va haver ferits. Era un dissabte de bona entrada a la General, sobretot gràcies a l’activitat que durant tot el vespre hi havia hagut al carrer Major, amb la Berga Bolet. Ara bé, tot i la considerable afluència de persones, ningú va prendre mal per culpa de les flames: el foc de fora no va cremar més enllà d’on hi havia combustible i, dins la discoteca, va imperar la tranquil·litat i, de fet, la festa es va interrompre uns instants a la sala de dalt però es va acabar reprenent i va continuar amb normalitat fins a l’hora de tancament del local.

X