Els Mossos detenen quatre homes per cultivar 1.390 plantes de marihuana a Gironella

Els agents van detenir dues persones que es trobaven dins la nau i dos més en un domicili de Casserres com a presumptes implicats en la trama

Actuació policial important a Gironella. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir aquest dimarts quatre homes d’entre 26 i 60 anys com a presumptes responsables del cultiu de 1.390 plantes de marihuana en una nau de la vila. Se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta a finals d’abril després de tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una nau de Gironella.

Després de diverses indagacions, aquest dimarts es va fer una entrada i perquisició. A l’interior de la nau els Mossos van localitzar sis estances amb un total de 1.390 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i 648 esqueixos. A més, hi havia una complexa instal·lació amb transformadors, focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu interior.

Dins la nau els Mossos van localitzar dues persones que van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. D’altra banda, la unitat d’investigació també va detenir a dos homes més en un domicili de Casserres relacionats amb el cas. A tots quatre arrestats se’ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.

Els detinguts passaran les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga. 

X