Formació en transformació digital i innovació: una opció de futur

Patrocinat

Avui dia molts joves tenen dubtes sobre quines sortides poden tenir les seves carreres laborals. Fins i tot després d’haver acabat d’estudiar una llicenciatura, senten que la formació rebuda no ha estat del tot orientada a la realitat laboral que s’està donant en l’actualitat, i que especialment no han estat formats per als possibles llocs de treball amb els quals es podrien trobar en un futur pròxim.

Afortunadament, existeixen opcions de formació que van un pas més enllà i ofereixen als universitaris una solució a aquesta falta de preparació que tenen algunes carreres com les que toquen temes relacionats amb ITnoves tecnologies i innovació. I una d’aquestes opcions és la de EPITECH, una escola superior d’informàtica amb seus en ciutats tan importants com Nova York, Berlín, Brussel·les, Madrid, Barcelona i en tretze de les ciutats més importants de França. Amb el seu màster en innovació i transformació digitalEpitech brinda una sortida amb moltíssim futur laboral a alumnes interessats en un tema tan actual i tan valuós com el de la transformació digital de processos a les empreses.

Els estudiants apassionats per la informàtica i la innovació, trobaran en aquest màster en innovació i transformació digital l’eina perfecta per a actualitzar-se i avançar-se als problemes i necessitats que les empreses hauran d’afrontar en els pròxims anys. A més, estem parlant d’una formació amb nivell de grau equivalent a una enginyeria.

Què és Epitech i per què és una institució de referència en àmbits d’innovació i tecnologia

Per a un estudiant universitari que acaba d’enllestir, per exemple, una enginyeria informàtica, és vital poder comptar amb la preparació pràctica necessària per a adaptar-se ràpidament a un entorn laboral i empresarial realista, i lamentablement això és una cosa que no es dona amb massa freqüència durant la seva estada a la facultat, ja que les matèries tractades durant la carrera no sempre estan realment adaptades i enfocades al món empresarial.

És per això que Epitech ha creat un mètode pedagògic innovador basat en la realització de projectes, que aproxima a l’alumnat a les empreses i les seves inquietuds i necessitats reals. A més, Epitech treballa en l’àmbit local amb multitud d’empreses capdavantera en els seus sectors que permeten realitzar pràctiques en els seus departaments d’innovació i transformació digital.

La importància del backend en aplicacions de transformació digital

Perquè les empreses puguin abordar la transformació digital dels processos més importants que es duen a terme en el global de la seva activitat, és necessari que aquestes puguin portar un control informàtic d’aquests processos. Això s’aconsegueix gràcies al disseny d’una part fonamental de qualsevol aplicació o programa anomenada backend, que és la part interna del programari i que es comporta com una espècie de centre de comandament en l’àmbit digital.

És necessari que un bon backend compleixi amb totes les necessitats que tenen els seus administradors, i que els permeti tenir accés i control total de la informació, per a així poder obrar en conseqüència a l’hora d’analitzar les dades rebudes sobre qualsevol tasca o procés que s’estigui digitalitzant.

Per a qui és el màster en innovació i transformació digital?

Evidentment, un màster d’aquest calibre no està obert a tothom, i s’han de complir una sèrie de requisits bàsics per a poder cursar aquest tipus de formació superior en àrees tan avançades com les que es tracten en el seu temari. Per exemple, simplement per a poder accedir als tràmits d’admissió, és necessari que els alumnes comptin com a mínim amb el títol de Llicenciatura cursat, Grau o equivalent, o demostrar que estan realitzant ja les últimes assignatures de l’últim curs.

A més, cal puntualitzar que es necessita un domini avançat de l’anglès, ja que tota la formació en transformació digital i innovació s’imparteix en anglès, així com que existeixen activitats que incentiven als alumnes a relacionar-se, intercanviar coneixements i fer networking amb altres alumnes dels campus d’Epitech d’altres ciutats d’Europa.

A canvi, Epitech ofereix amb aquest MDTI de Transformació Digital i Innovació 10 mesos d’una experiència pedagògica capdavantera i internacional, amb un nivell de formació que els acosta al treball real dins de les millors empreses i start-ups d’innovació tecnològica de l’actualitat.

X