El Visit Gironella es proclama campió de Catalunya de CL3 i encarrila el campionat absolut de rallysprint

La parella Dani Rabaneda-Manel Fernández Sosa ho ha fet en la 61a edició del ral·li 2.000 Viratges de Manresa, que han dominat de cap a peus.

No hi ha hagut sorpreses. L’equip de ral·lis Visit Gironella, integrat pel bagenc Dani Rabaneda i el berguedà Manel Fernández Sosa, s’han adjudicat, de manera matemàtica, el campionat de Catalunya de la categoria CL3 de rallysprint. Ho han fet en la 61a edició del ral·li 2.000 Viratges de Manresa, que han dominat de cap a peus.

El Visit Gironella arribava a la cita amb l’objectiu de proclamar-se matemàticament campió i, a la vegada, intentar encarrilar el campionat absolut. El rival en la lluita pel campionat de CL3, la parella Xavi Marín-David Cendra, van optar per canviar de cotxe i per competir en CL2 aquesta vegada, i això va acabar donant el títol de manera matemàtica al Visit Gironella, abans de començar a córrer. Malgrat tot, Rabaneda i Fernández Sosa es van mostrar intractables al llarg de la prova i no van tenir cap mena de problema per endur-se tots els trams del ral·li.

Amb aquest resultat, el Visit Gironella augmenta la diferència a 15 punts amb l’equip Figueras-Velasco a la general absoluta. Tot plegat, quan només falta una prova pel final de la temporada: serà el pròxim 18 de desembre al Circuit de Montmeló. Rabaneda i Fernández Sosa ho tenen a tocar, però per aconseguir-ho caldrà que administrin bé els 15 punts que tenen de marge respecte als perseguidors.

X