La Fundació Horitzó crea nous trencaclosques i un ‘memory’ de la Patum per aquest Nadal

Les primeres unitats dels nous jocs de la Patum es podran comprar al mercat de Nadal de Gironella entre el 2 i el 5 de gener

Nova invenció de les activistes de la Fundació Privada Horitzó del Berguedà. L’entitat ha creat trencaclosques dedicats a la Patum i també un memory en què caldrà aparellar rostres dels gegants i les gegantes que mostren emocions. Els jocs han estat creats per l’entitat mitjançant la màquina de tall làser i la d’estampació, i es començaran a vendre la setmana vinent, coincidint amb la participació de la fundació al mercat de Nadal de Gironella.

La Fundació Horitzó ha anat un pas més endavant en aquesta nova línia de productes. Anys enrere ja feien trencaclosques, però eren pintats a mà. Ara, han creat joguines de més qualitat i amb un alt component social, ja que la seva fabricació serveix per donar feina a persones amb problemes de salut mental i en risc d’exclusió social.

Les primeres unitats dels trencaclosques i el memory de la Patum es podran comprar al mercat de Nadal de Gironella entre el 2 i el 5 de gener. A l’estand de la fundació també es vendran iogurts i patates de Delícies del Berguedà, l’empresa d’inserció que també penja del paraigües de l’entitat.

X