Un accident de tres vehicles a la variant de la Valldan obliga a desviar el trànsit cap a Berga

A conseqüència de l'accident, 5 persones han resultat ferides menys greus, 4 d'elles han estat traslladades a l'Hospital de Berga i la cinquena, a Manresa.

Ambulàncies del servei d'emergències mèdiques de Catalunya. ELISENDA ROSANAS / ACN

Nou accident a tocar de Berga. Aquesta vegada ha estat a la variant de la Valldan. S’ha produït pels volts de dos quarts de 6 de la tarda i hi ha hagut tres vehicles implicats. A conseqüència de l’accident, 5 persones han resultat ferides menys greus, 4 d’elles han estat traslladades a l’Hospital de Berga i la cinquena, a Manresa.

L’accident ha obligat a tallar el trànsit a la variant en tots dos sentits de la marxa, tant des del polígon de la Valldan com des de la rotonda de l’entrada Berga Sud. El trànsit s’ha desviat cap a l’interior de la ciutat, fet que ha provocat més congestions de les habituals als carrers cèntrics en una hora que coincidia amb el final de la jornada laboral.

X