Investiguen un conductor que va provocar un accident múltiple a la C-16 a Cercs i va donar 1,04 a la prova d’alcoholèmia

El cotxe que conduïa va envair el sentit contrari i va col·lidir amb tres vehicles que anaven cap a la Cerdanya. Hi va haver quatre ferits i quatre persones més que van sortir-ne il·leses

Investiguen un conductor que el dia de Reis, 6 de gener, conduïa begut per la C-16 a l’altura de Cercs i va provocar un accident múltiple, després d’envair el sentit contrari. El vehicle del conductor investigat anava en sentit Barcelona i va col·lidir de manera front-lateral amb tres vehicles que anaven cap al nord. A conseqüència de l’accident, quatre persones van resultar ferides lleus i quatre mes van quedar-ne il·leses.

El cas és que els Mossos d’Esquadra van fer la prova d’alcoholèmia al conductor que havia provocat l’accident i va donar 1,04mg/l, que quadruplica la taxa permesa (0,25). Per tot plegat, se l’investiga com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor sota la influència de begudes alcohòliques amb resultat d’accident de trànsit.

A causa de l’accident, a més, la C-16 va quedar tallada totalment en tots dos sentits de la marxa. Els operaris van fer pas alternatiu i es van produir entre 5 i 7 quilòmetres de retencions en sentit nord. L’accident va passar pels volts de les 9 del vespre i la circulació no es va poder restablir fins a dos quarts d’11.