Eva Serra, candidata de Junts a Puig-reig amb la marca Avancem Junts

Era la número 4 a la llista de Junts que fa quatre anys liderava Araceli Esquerra, ha estat vuit anys a l'oposició i uns mesos a govern, al final del mandat 2003-2007

Junts canvia d’alcaldable a Puig-reig respecte a les eleccions del 2019. Aquesta vegada serà Eva Serra Casellas, actual regidora del grup a l’Ajuntament i número 4 de la llista que fa quatre anys liderava Araceli Esquerra. Pel 28 del maig, la llista d’Eva Serra penjarà del paraigües de Junts, però es dirà Avancem Junts, atès que hi figuraran diverses persones com a independents i amb ànim de donar “personalitat pròpia” al grup, segons ha confirmat a l’Aquí Berguedà ella mateixa.

Eva Serra va formar part del govern de Puig-reig a les acaballes del mandat 2003-2007 i ha estat vuit anys més a l’oposició. En un comunicat, manifesta que vol un govern “molt obert, per poder escoltar i donar resposta a les inquietuds i els suggeriments de tothom, alhora que tranversal, perquè tots els veïns hi puguin participar i s’hi sentin representats”.

Serra també dona prioritat a “un entorn agradable”, a la promoció econòmica i a la retenció de joves al municipi. Es fixa també en els serveis que cal donar a la gent gran de Puig-reig, a la integració de les persones nouvingudes i a la revitalització de les colònies industrials.

Qui és Eva Serra?

Ha estat vinculada des de la seva adolescència a diferents entitats del poble. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, és coordinadora territorial de la Fundació IDFO, responsable de la gestió de programes de formació i ocupació a la Catalunya Central. Va ser locutora de Ràdio Puig-reig en els seus inicis i va formar part de l’AMPA de l’Escola Sant Martí. Actualment, és membre de la Comissió de Festes i dels Templers, a més de col·laborar amb altres entitats de la vila.

La seva candidatura se suma a la que ja va fer pública abans d’acabar l’any ERC, el partit que ha manat els últims vuit anys. Els republicans es presentaran a les eleccions, però sense l’alcalde, Josep Maria Altarriba, que deixa la primera línia política municipal després de dos mandats al timó de l’Ajuntament. L’actual regidora de govern i número 4 d’ERC el 2019, Elisabet Teixidor, serà l’alcaldable.

X