El Rogaine del Berguedà torna on va començar, a Sant Pere de la Portella, el 22 d’abril

Els participants poden escollir entre tres modalitats: una, la més llarga, serà puntuable per a la Copa Catalana de Rogaines; les altres dues són de caire més popular

El Rogaine del Berguedà, la cursa que el Club Orientació Berguedà dedica des de fa uns anys a Xavi Batriu, torna a Sant Pere de la Portella, a la Quar. Allà és on fa 8 anys s’hi va disputar la primera edició i, ara, l’organització considera que és un bon moment per tornar a convidar els participants a perdre’s pels boscos i canals de la Serra de Picancel i Campdeparets.

La prova serà dissabte 22 d’abril i hi haurà tres curses per poder escollir. La primera, una prova de 6 hores que puntuarà per la Copa Catalana de Rogaines. I les altres dues, de 3 hores i 1 hora i mitja, de caire més popular.

Les inscripcions per a la prova puntuable per la Copa Catalana estaran obertes fins aquest diumenge, 16 d’abril. Això sí, a les curses populars, el COB també permetrà inscriure’s el mateix dia de la prova. Els interessats poden apuntar-se AQUÍ

X