Èxit de convocatòria en la 5a Jornada de Propietaris de Naturaki celebrada el passat dissabte 22 d’abril a Girona

Patrocinat

En aquesta edició, Naturaki, referent dins del sector català dels allotjaments turístics en entorns rurals, ha fet un repàs del seu recorregut des de la seva creació, ha explicat quina és l’actualitat de l’empresa, i ha avançat el futur a curt, mitjà i llarg termini.

La jornada s’ha celebrat en un moment d’expansió i creixement de Naturaki, en les últimes setmanes l’empresa ha arribat a les 100 cases gestionades en exclusiva i ha incorporat a la seva oferta les primeres cases rurals de la província Barcelona. Un primer pas cap a l’expansió a la resta del territori català.

L’objectiu d’aquestes jornades que se celebren anualment és consolidar la relació entre l’equip de Naturaki i els propietaris de les 100 cases que ja gestionen actualment a la província de Girona i Barcelona i també donar-se a conèixer entre propietaris potencials.

Naturaki continua apostant i treballant per potenciar la seva marca de qualitat, simplificant els processos de reserva i millorant contínuament la seva pròpia plataforma de reserves d’última generació, un web de reserves de referència dins del sector turístic guanyador de nombrosos premis.

Carme Vilà, cofundadora de Naturaki juntament amb el seu germà, va obrir la ponència explicant com van ser els inicis de l’empresa en què els dos germans gestionaven cases d’alguns familiars, i com a poc a poc, i amb molts esforços, van augmentar la incorporació de noves cases dins l’oferta de Naturaki i com ha evolucionat i crescut fins a convertir-se en l’empresa de gestió de cases rurals i cases amb encant referent de Catalunya i com han aconseguit crear una marca i reconeixement sinònim de qualitat.

Es va aprofitar la jornada per presentar al nou gerent de Naturaki, incorporat els últims mesos, una figura clau per a la reestructuració de l’empresa que permetrà encarar una nova etapa de creixement i expansió de l’oferta de cases de Naturaki a la resta del territori català.

La ponència es va tancar explicant com la innovació constant i l’aplicació de noves tecnologies, com és la intel·ligència artificial, estan ajudant en les pròximes passes de Naturaki cap a aquesta expansió a tot Catalunya.

X