Enric Pla, d’ERC, manté la vara a la Pobla de Lillet

ERC es consolida en un municipi que fins al 2019 havia ballat gairebé sempre entre governs de CiU i governs del PSC.

Enric Pla serà l’alcalde de la Pobla de Lillet quatre anys més. La seva llista, d’ERC, ha guanyat les eleccions per segon cop consecutiu i s’ha imposat a l’alternativa, Junts, que tenia Santi Soler com a primera espasa. Amb els resultats, el partit republicà es consolida en un municipi que fins al 2019 havia ballat gairebé sempre entre governs de CiU i governs del PSC.

Els resultats arriben després d’un mandat en què ERC ha governat còmodament a l’Ajuntament, amb sis dels nou regidors del ple. En aquests comicis, però, Junts ha renovat el seu número u i Vicenç Linares, un històric a la política comarcal, ha deixat pas a Santi Soler. Això sí, Linares no ha desaparegut del mapa: ha estat el número 3 de la candidatura.

X