Detinguda una dona de 30 anys per tretze robatoris a l’interior de vehicles al Berguedà

Els Mossos busquen una segona persona implicada també en els robatoris. Utilitzaven el mateix 'modus operandi': trencaven un o dos vidres del vehicle i sostreien els objectes de valor que els interessaven.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga han detingut una dona de 30 anys com a presumpta autora de tretze delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles. La van detenir dijous passat, 25 de maig, com a resultat d’una investigació que va començar el mes de febrer.

Els Mossos van tenir coneixement a principis d’any de tretze robatoris amb força a l’interior de vehicles. Tots els robatoris van ser al Berguedà i set es van concentrar entre l’11 i el 28 de febrer.

Durant la investigació els mossos van determinar que tots els robatoris estaven perpetrats per les mateixes dues persones. Sempre utilitzaven el mateix modus operandi: trencaven un o dos vidres posteriors del vehicle i sostreien els objectes que els interessaven: portàtils, mòbils, diners, bosses de mà… A més, sempre ho feien durant el migdia.

El 25 de maig els Mossos van localitzar i detenir a Manresa una de les presumptes autores, que acumula diversos antecedents per fets similars. La investigació continua oberta amb l’objectiu de localitzar l’altra autora. A més, no es descarta que totes dues puguin estar implicades en més casos.

La detinguda va passar el 26 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

X