Detingut un jove de 19 anys per robar un patinet a Berga a un home que li anava a vendre

S'havien citat a la placa Viladomat a través d'una plataforma online

@mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana un jove de 19 anys com a autor d’un furt a Berga.

El jove en qüestió, s’havia citat amb un home a través d’una plataforma online a la plaça Viladomat el dia 11 d’octubre per comprar-li un patinet elèctric de segona mà per 600 euros. En trobar-se, el jove va exigir provar el patinet, per veure si funcionava bé, i si finalment, es decidia a comprar-li. El venedor va accedir a la proposta. El jove, però, va aprofitar l’oportunitat per fugir amb el patinet elèctric i robar-lo. 

Els Mossos el detenen una setmana més tard

Immediatament, el propietari del patinet va denunciar els fets i els Mossos d’Esquadra de Berga van posar en marxa la seva unitat d’investigació per trobar al lladre. 

Finalment, a través de les imatges proporcionades per diferents càmeres de seguretat i la col·laboració d’alguns testimonis, la policia va detenir l’autor del furt una setmana després, el dia 18 d’octubre, i van retornar el patinet al seu propietari.