Un ferit greu en un accident amb quatre vehicles implicats a la C-16 a la Rodonella

Ha calgut evacuar la persona ferida en helicòpter cap a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Un accident amb quatre vehicles implicats ha protagonitzat la tarda a la C-16 a l’Alt Berguedà. Una persona ha resultat ferida de gravetat i ha estat evacuada amb helicòpter cap a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. D’entre els altres implicats, tres persones han resultat ferides menys greu i han estat traslladades a l’hospital per via terrestre: dos, a l’Althaia de Manresa; i un, a Berga.

Com a conseqüència de l’accident (que s’ha produït quan faltaven pocs minuts per les 3 de la tarda), la C-16 ha quedat tallada en tots dos sentits de la marxa durant hores. Tot plegat ha provocat que a mitja tarda es generessin cues de fins a 4 quilòmetres en sentit sud i circulació intensa cap al Túnel del Cadí.

Els Mossos han activat cinc patrulles; el SEM, a l’helicòpter i a tres unitats terrestres; i els Bombers han participat en l’operatiu amb tres dotacions.