Puig-reig bateja l’espai de sobre de La Sala com a plaça de Les Filadores

La inauguració es va divendres passat, 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Inaugurada la plaça de Les Filadores de Puig-reig. Així s’ha batejat a l’espai que hi ha just a sobre de La Sala, l’antiga biblioteca municipal. La inauguració es va divendres passat, 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Durant l’acte, es va descobrir la placa que properament lluirà a l’espai.

La iniciativa s’havia aprovat el dia abans, al ple de març. Durant la sessió, l’alcaldessa, Eva Serra, va explicar que “durant diverses dècades les dones han tingut un pes important en el desenvolupament econòmic del municipi, principalment en el món del tèxtil i a les fàbriques”.

També s’hi va sumar la cap de l’oposició, Elisabet Teixidor, i va apuntar que aquest pas ha de servir per posar en valor totes les dones que van treballar al municipi i que plaça de Les Filadores va ser un dels noms que va sortir en el procés participatiu per batejar la nova zona verda del municipi.