Apunyalament al carrer mossèn Huch de Berga

Ha estat una baralla entre dues persones: una ha agredit l'altra amb arma blanca i ha fugit del lloc dels fets. La víctima ha estat traslladada a l'hospital amb lesions greus. L'agressor, un home de 31 anys, ha estat detingut al cap de pocs minuts.

Apunyalament al carrer mossèn Huch de Berga. Una baralla entre dues persones pels volts de les quatre de la tarda d’aquest dimecres ha acabat amb un dels implicats ferit amb arma blanca.

L’avís de la baralla s’ha rebut a les 16.06 h. La víctima ha estat traslladada a l’hospital de Berga amb ferides greus i els agents dels Mossos i la Policia Local han activat la recerca de l’autor de l’agressió, que havia fugit del lloc dels fets. Els agents l’han localitzat “al cap d’uns minuts”, segons han confirmat fonts policials a l’Aquí Berguedà, i l’han detingut.

L’agressor, un home de 31 anys, continua detingut i està previst que passi a disposició judicial entre demà i demà passat.