El joc dels jeroglífics torna a Berga per Sant Jordi: encerta’n 30 i guanya vals per gastar en llibreries i floristeries

Bergacomercial presenta una nova edició del joc que proposa als clients encertar els enigmes que hi ha als aparadors de les botigues per guanyar vals de compra.

Bergacomercial es torna a implicar en la Diada de Sant Jordi a la ciutat. I ho fa proposant el mateix al·licient que ja va posar sobre la taula l’any passat: el joc dels jeroglífics, en col·laboració amb el Consorci per la Normalització Lingüística.

Des del passat 6 d’abril i fins al mateix dia de Sant Jordi, els aparadors de les botigues adherides a Bergacomercial tindran el seu jeroglífic, i també una butlleta que els clients hauran d’omplir amb les solucions. Si el client és capaç d’encertar-ne 30, podrà optar a guanyar un dels premis del joc. Es tracta de 10 vals de 25 euros per gastar a les floristeries i llibreries de Bergacomercial.

Cada participant, a més, podrà participar, com a màxim, amb dues butlletes, i haurà d’entregar-les a l’establiment que vulgui, com a màxim, el 25 d’abril. Passada la Fira de Maig, la unió de botiguers farà el sorteig dels 10 vals de compra entre els encertants.

Comprar a les llibreries i les floristeries

Durant la presentació de la campanya, la presidenta de Bergacomercial, Jordina Serrano, va recalcar que “a la ciutat tenim grans professionals, tant en llibreries com en floristeries, que hi són tot l’any”. Per això —va afegir Serrano— “animem a tothom que per Sant Jordi compri els llibres a les llibreries i les flors a les floristeries”.