Berga Residencial celebra tres anys a la plaça Cim d’Estela amb una exposició i havaneres

Com en cada aniversari, la residència va establir franges del dia de portes obertes i va organitzar un dinar popular per a tots els usuaris.

Ja fa tres anys que la plaça Cim d’Estela i el passeig de la Indústria tenen una residència de gent gran i un centre de dia. Berga Residencial ha celebrat el seu tercer aniversari aquest cap de setmana i ho ha fet amb una jornada, dissabte, farcida d’al·licients per als usuaris.

El centre va crear una exposició sobre el pas dels anys amb imatges que hi tenen relació i frases de vellesa. Com en cada aniversari, la residència va establir franges del dia de portes obertes. També es va fer un dinar popular amb tots els usuaris i la celebració va acabar amb una cantada d’havaneres al jardí del centre amb rom cremat.