General

Augmenten les visites a Sant Jaume de Frontanyà des de l’estada al poble de Pasqual Maragall

Les visites turístiques a Sant Jaume de Frontanyà s’han incrementat des de l’estada al poble del president de la Generalitat, Pasqual Maragall, el 10 d’agost.
Molts dels turistes que passen l’estiu en pobles veïns han fet cap a Sant Jaume, després de la visita de Maragall, que va ser més profitosa, perquè va ser en ple estiu.
La notícia de la visita de Maragall va tenir una gran repercussió a tot el país. El poble més petit de Catalunya ja està acostumat a sortir a diaris, a televions i a ràdios, precisament per la peculiaritat que és el que té menys habitants de tot el país. Però, aquesta vegada, la notícia ha arribat a tot arreu.
L’alcalde considera que, des de la visita de Maragall, ha estat l’enveja de tots els alcaldes dels voltants, i considera un honor que el president català celebrés l’entrada en vigor del nou Estatut al seu municipi. També admet que no hauria pogut pagar mai la campanya de publicitat que li han fet tots els mitjans de comunicació.

Comentaris