La Farsa presenta Anna Frank

General

La CUP de Berga programa assemblees com a eina de participació ciutadana

La Candidatura d’Unitat Popular, la CUP, de Berga, organitza un cicle d’assemblees amb el lema “Punts de Trobada”, que pretenen ser una eina pràctica de participació ciutadana. Obertes a tothom, en cada Punt de Trobada es tractarà un tema concret per tal de recollir les aportacions i les conclusions més interessants i innovadores, amb l’objectiu de poder-les incloure dins del seu programa electoral. La primera d’aquestes assemblees tractarà sobre educació i es farà demà, a 2/4 de 12 del matí, al pavelló de Suècia. També se n’ha programat una sobre cultura, per al dissabte 10 de febrer; una altra per 17 de març en què s’abordarà el tema de l’habitatge; la immigració serà l’eix temàtic de l’assemblea del 31 de març; i es clourà el cicle el 13 d’abril per tractar el medi ambient.

Comentaris