General

El mercat municipal de Berga fa un concurs de receptes culinàries del Berguedà

Anar al mercat i, a més, portar-hi una recepta de cuina del Berguedà. Això és el que proposa el concurs ‘del Mercat a la Taula’, organitzat pel mercat municipal de Berga i la Xarxa de Municipis de la diputació de Barcelona. La finalitat d’aquest concurs és recollir les receptes tradicionals de cada indret, elaborades amb productes autòctons.
Així, es donarà ressò als productes que tenen un distintiu d’origen i qualitat, a més dels productes típics de la nostra zona. Amb aquesta iniciativa es vol reforçar el vincle entre mercat i client, es dóna a conèixer la cuina local i popular, i els productes del territori. L’Ajuntament espera un bon nivell de participació.
Als guanyadors del concurs se’ls obsequiarà amb un trofeu dissenyat per Jordi Cano, a més a més s’escollirà un espai adequat per tal d’elaborar els plats dels guanyadors i els finalistes i així poder fer-ne fotografies. Finalment, es realitzarà un llibre de receptes amb el nom ‘Del mercat a la taula’, que es distribuirà als mateixos mercats, i del qual es publicaran 900.000 exemplars.
Està previst que la campanya acabi al març del 2008. El termini per entregar les receptes serà fins a finals d’octubre al mercat municipal de Berga. Es pot trobar mes informació a la web de la diputació o bé al mateix mercat municipal, on es distribuiran els quadríptics informatius amb la butlleta d’inscripció.

Comentaris