First Stop

General

Els docents demanen l’homologació de les condicions de treball de l’escola concertada amb la pública

Que les condicions de treball, el sou i les hores treballades, siguin les mateixes a l’escola concertada que a l’escola pública. Aquesta és la demanda que fan mestres i professors de les escoles concertades de Berga i comarca. El col·lectiu ha recollit firmes i avui a la tarda les lliuraran a la diputada bergadana del PSC, Judit Carreras. Segons ha explicat Anna Plans, professora de l’escola La Salle de Berga, per exemple, un mestre de la concertada fa al cap del curs 65 hores més que un mestre de primària d’una escola pública, una diferència que en el cas de la secundària supera les 200 hores per curs.
D’altra banda, ahir mestres i professors es van tornar a manifestar. Ho van fer davant del Parlament de Catalunya. També hi va assistir una delegació berguedana. L’objectiu era deixar clar quines són les necessitats reals dels centres educatius, tal com explicava a Ràdio Berga Charo Díez, representant de CCOO del sindicat de docents. Díez remarca que el que també és prioritari resoldre problemes com les aules saturades o la falta de recursos per atendre la diversitat.

Estic amb tu

Comentaris