General

La mostra ‘Posa el Berguedà al teu plat’ tanca amb èxit, tot i el fred i la pluja

Fred, pluja i fins i tot una apagada a Ciutat Vella, a Barcelona. Enguany, la mostra ‘Posa el Berguedà al teu plat’ ha hagut de superar més dificultats de les que serien habituals però, finalment, el balanç ha estat positiu. El certamen que ha portat al mercat de la Boqueria de Barcelona el bo i millor de la gastronomia i la cultura berguedanes es va tancar dissabte amb milers de visitants i pensant ja en la propera edició.Segons ha remarcat Eduard Barcon, gerent del Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà (que promou la mostra) ara els fruits s’aniran recollint de mica en mica.
Barcons ha destacat també que l’èxit de la mostra enguany és la prova irrevocable que es tracta d’un model que funciona. Per això, es continua treballant en la idea de portar la fira a altres mercats catalans, principalment de l’àrea metropolitana de Barcelona. Això es farà, tot continuant treballant en la consolidació de l’Associació de Productors Agroalimentaris del Berguedà i la creació d’una marca de garantia de la comarca.

Estic amb tu

Comentaris