General

Creu Roja inicia la recollida de joguines de la campanya de Nadal al Berguedà

Creu Roja Berguedà inicia una nova campanya de recollida de joguines a la comarca. L’objectiu és que cap infant es quedi sense joguina aquestes festes, transmetre missatges de solidaritat per eradicar les desigualtats i sensibilitzar sobre la joguina educativa.
La recollida comença avui a diferents poblacions de la comarca. A Gironella les joguines es poden portar a les escoles i a la seu de Creu Roja; a Puig-reig, la recollida també es farà als centres educatius, de la mateixa manera que a Casserres. D’altra banda, a Berga també es poden portar joguines a la seu de Creu Roja al carrer Barcelona, tot i que la campanya a la ciutat la gestiona Càritas. Als altres municipis de la comarca, les joguines es poden portar a l’Ajuntament i els voluntaris de Creu Roja les aniran a buscar. Les donacions es podran fer fins al 24 de desembre.
En total, durant aquests dies una vintena de voluntaris de Creu Roja Joventut treballaran per tenir-ho tot a punt abans del dia de Reis.
Els organitzadors esperen una bona resposta ja que, diuen, la gent sol ser fidel a la campanya i abans de començar a fer la difusió ja s’interessen per fer les donacions.

Estic amb tu

Comentaris