Terranova CNC 50

General

L’Ajuntament de Vilada espera els resultats d’un estudi sobre els comptes del 2007 del consistori

L’Ajuntament de Vilada està a l’espera de rebre els resultats d’un estudi econòmico-financer sobre la situació dels comptes del consistori de l’any passat. L’alcalde, Pere Farré, ha explicat que quan van entrar a l’ajuntament, el nou equip de govern es va trobar amb una situació econòmica molt difícil. Ara s’ha refinançat el deute de l’Ajuntament amb la Diputació i s’està estudiant la situació econòmica per buscar solucions. Segons quins siguin els resultats, l’Ajuntament podria decidir fer una auditoria dels anys anteriors. També s’esperen els resultats de l’informe, que ha fet la Diputació de Barcelona, per poder sol·licitar alguns ajuts públics, per fer alguns pagaments pendents com, per exemple, el camp de futbol.
D’altra banda, un projecte que de moment ha quedat aturat és el de la construcció d’una depuradora d’aigües. S’està redactant un nou pla director del clavegueram, que presenta deficiències, i de moment, es congela el tema de la depuradora. El que ja és segur és que, quan es faci, no es construirà a la ubicació prevista inicialment, ja que, segons diu l’alcalde, perjudicava molt als veïns. Ara es contemplen dues possibilitats: una al costat del pantà i ‘l’altra al costat de la fàbrica’, que segons l’alcalde és la que té més opcions perquè representa menys impacte ambiental.
Finalment, l’Ajuntament continua pressionant a la companyia Orange perquè instal·li una antena que permeti millorar la cobertura de mòbil. El contracte està signat, però, ara la companyia de telecomunicacions està endarrerint la instal·lació de l’antena. L’ajuntament espera que no es demori gaire perquè a part de la cobertura de mòbil, l’antena també ha de permetre millorar el senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) i wifi dels serveis municipals.

Estic amb tu

Comentaris