General

Kiku Soler, de Casserres, formarà part de la comissió d’atletes de la Federació Internacional d’Esports en Altitud

Kiku Soler, de Casserres, serà un dels dos catalans que s’incorporaran a l’equip tècnic de la Federació Internacional d’Esports en Altitud. L’altre serà Xavier Sant, de Barcelona. Entraran a formar part de la comissió d’atletes i mèdica, respectivament.
La tasca que durà a terme Kiku Soler serà la de vetllar pels drets dels participants en les curses i assessorar el Comitè de Reglaments de la Federació Internacional d’Esports en Altitud, els punts que afectin els esportistes. Xavier Sant, per la seva part, treballarà, entre d’altres aspectes, els relacionats amb la formació o la nutrició.
Kiku Soler és agent rural al Berguedà. En la vessant esportiva, ha guanyat, entre d’altres competicions, les tres edicions de l’Aneto X-Treme Marathon, la Marató de la Pica de Estats, la del Canigó, la Marató Alpino Alpujarreño al Mulhacén (Granada) o la Marató al Mulleres. A part, ha estat campió del món per equips amb la selecció catalana de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Estic amb tu

Comentaris