First Stop

General

Borredà ja pot veure 31 canals de la TDT

Borredà ha adaptat el servei de televisió per cable municipal per oferir el sistema Televisió Digital Terrestre (TDT). El nou servei ja està en funcionament i permet veure 31 canals de televisió digital i escoltar 11 emissores de ràdio.
La TDT arriba a Borredà setze anys després que l’ajuntament va posar en marxa el servei de televisió per cable, que va posar fi als problemes de recepció que impedien veure correctament tots els canals de televisió. Des de llavors s’ha anat modernitzant el sistema. En total, s’ha arribat a invertir-hi 600.000 euros i, segons ha explicat l’alcalde de Borredà, Joan Roma, la darrera inversió ha estat de 80.000 euros i encara s’invertiran uns 10.000 més per donar servei a les cases que hi ha al voltant del nucli urbà. En total, 220 llars de Borredà s’aprofitaran del nou servei, és a dir, gairebé el 90% dels habitants del municipi.
L’empresa Tofrandos ha estat l’encarregada de fer les noves instal·lacions per adaptar el sistema, que està preparat per quan sigui necessari ampliar el nombre de canals.

Comentaris